Diego Alías de Ca l'Amador omple el Canonge en els 10 anys del restaurant d'Ampans

El sopar "10 anys en 10 plats" va ser una fusió entre la cuina de Ca l'Amador i la del Canonge

Personal de Ca l'Amador i del Canonge bufen les espelmes dels 10 anys del restaurant
Personal de Ca l'Amador i del Canonge bufen les espelmes dels 10 anys del restaurant | Ampans
Redacció
08 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:56h
El xef Diego Alías de Ca l'Amador va omplir ahir el Canonge en un emotiu sopar per celebrar el 10è aniversari del restaurant d'Ampans. El sopar va ser una fusió entre les cuines de Ca l'Amador i el Canonge i un dúo dels dos equips de cuina i sala. Amb el nom "10 anys en 10 plats" el menú va ser una degustació de 10 plats, entre els quals una pissarra de formatges Muntanyola, que AMPANS elabora a Urpina, versus els formatges Serrat Gros d'Ossera, al costat de Josa de Cadí.

El sopar ha estat possible gràcies a la col·laboració solidària del xef Diego Alías de Ca l'Amador, que s'ha sumat als actes de celebració del 10 aniversari del Canonge. Inaugurat l'any 2008, va ser una aposta d'AMPANS per crear oportunitats laborals per a les persones amb disCapacitat, amb l'objectiu de crear llocs de treball dignes i amb una feina de cara al públic, molt visible i que comporta reconeixement social. 

Empar Moliner i l'enòleg Joan Soler van encetar el programa d'actes amb un sopar i tast dels nous vins Urpina, un sumoll i un cupatge a base de Mandó. Al llarg de tot l'any hi haurà actes programats, com ara un tast vertical de l'U d'Urpina i una competició entre els formatges Serrat Gros d'Ossera i els Formatges Muntanyola, d'Urpina.