ONCE Catalunya celebrarà diumenge el seu 80è aniversari a Montserrat

Es representarà el número 8 i el número 0 amb una gran figura humana engalanada dels colors de la institució, el groc i el verd

Redacció
08 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:07h
Aquest diumenge, l'ONCE a Catalunya celebra al Santuari de Montserrat la 24ª edició de la Diada de la Gran Família de l'ONCE Catalunya per a commemorar el seu 80è aniversari, que aplegarà unes 1.200 persones entre afiliats, pensionistes, treballadors, familiars i amics de la Institució i que té com a objectiu compartir tots junts un dia de germanor.

Hi assistiran Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Patricia Sanz, vicepresidenta del Consejo General de l'ONCE; Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya.

La jornada començarà a les 9 del matí amb una gran botifarrada i serà plena d'activitats. La missa conventual se celebrarà a les 11 del matí a la Basílica.

L'acte central d'enguany serà a les 12.15 h, a la Plaça Central de la Basílica, per celebrar el 80è aniversari. Amb la col·laboració de tots i totes, es representarà el número 8 i el número 0 amb una gran figura humana engalanada dels colors de l'ONCE, el groc i el verd, que simbolitzen Il·lusió i esperança. També hi haurà exhibició de Gegants i moltes més sorpreses.

La jornada estarà plena d'activitats des del matí, amb botifarrada, missa conventual, gegants  i castells. Al migdia hi haurà un dinar de germanor amb la presència de personalitats del món polític i social i representants d'associacions de persones amb discapacitat.