Inspira Ioga proposa una matinal de ioga en família per aquest diumenge

Inspira Ioga programa una matinal de ioga en família per aquest diumenge
Inspira Ioga programa una matinal de ioga en família per aquest diumenge | Inspira Ioga
Redacció
08 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:45h
Aquest diumenge, 10 de juny, l'acadèmia de ioga Inspira, de Manresa, acollirà una matinal de ioga en família impartida per Cristina Bertran, exgimnasta de competició, antiga entrenadora de gimnàstica rítmica i esportiva i mestra d'escola des de l'any 1996. Fa cinc anys que va decidir formar-se en ioga per poder-lo ensenyar als més petits de casa. Segons Bertran, "apropar el ioga als infants és contribuir en la seva felicitat i a fer que siguin més conscients de qui són i de què els envolta".

La matinal d'aquest diumenge començarà a les deu del matí i tindrà una durada aproximada de dues hores. La sessió començarà amb una breu meditació a través de jocs amb imatges mentals, mantres i contes; seguirà amb activitats de descoberta del propi cos mitjançant postures (asanes) estàtiques i en moviment, i finalitzarà duent a terme tècniques de respiració i relaxació utilitzant elements que ajudin visualment a adquirir consciència del que s'està fent (amb globus, espelmes, boles lleugeres o mocadors).

Les inscripcions per la matinal encara estan obertes i es poden fer enviant un correu a inspiraioga@gmail.com o trucant al 655442651. El preu de l'activitat és de 15 euros pels adults i de 5 euros pels infants.