Les Festes del Barri Antic s'inauguraran amb una caminada nocturna per l'Anella Verda

L'Associació de Veïns ha programat propostes lúdiques del 15 al 17 de juny

Redacció
07 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:03h
L'Associació de Veïns (AVV) del Barri Antic de Manresa està ultimant els darrers detalls de la seva Festa Major, que tindrà lloc el cap de setmana del 15, 16 i 17 de juny. L'activitat que inaugurarà la festivitat serà una caminada nocturna per una part de l'Anell Verda. Començarà a les deu del vespre des de la plaça Major i passarà per la Torre de Santa Caterina, el Congost i el Passeig del Riu. Es tracta d'una proposta gratuïta que no requereix inscripció prèvia.

El dissabte, dia 16, i un cop hagi finalitzat el macro escape que se celebrarà a la plaça Major en motiu de la capitalitat manresana de la Cultura Catalana, tindrà lloc, al solar que hi ha entre l'Ajuntament i el Parc de la Seu, un sopar solidari de cuines del món els beneficis del qual es destinaran a Càritas Manresa. L'àpat, que compta amb la col·laboració de diverses associacions de nouvinguts de la ciutat, començarà a les nou del vespre i tindrà un preu de 5 euros. Els tiquets es poden comprar al Centre d'Interpretació del carrer del Balç, a la botiga Roxand Moda (carrer del Born, 22), o a la Vermuteria Santa Rita.

Finalment, el diumenge 17 quedarà inundat de música. I és que a la una del migdia, els porxos de la plaça Major acolliran un concert dels alumnes de l'orquestra infantil del Conservatori Municipal de Música de Manresa, que estarà acompanyat d'un vermut gentilesa dels establiments gastronòmics propers. Un cop acabi, s'entregaran els premis del concurs Balcons Florits 2018.