​Les propostes infantils i juvenils, protagonistes d'aquesta setmana a la Biblioteca Cal Gallifa

Ja fa gairebé tres setmanes que la biblioteca acull l'exposició "Mineral·litza't", a càrrec de Lluís Braquets

Redacció
07 de juny del 2018
Actualitzat el 08 de juny a les 9:09h
La Biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada ha programat, per aquesta setmana, dus propostes adreçades a públic familiar i juvenil. La primera tindrà lloc aquest dijous, 7 de juny, a dos quarts de sis de la tarda. Es tracta de l'acte de clausura de la temporada l'Hora del Conte que, en aquesta ocasió, s'emmarcarà en la setmana del Medi Ambient que viu el municipi. Anirà a càrrec de la companyia Raig de Sol, que oferirà el recital Contes reciclats a la sala infantil Alba Sellarés.

Les activitats es reprendran dissabte, dia 9, amb la visita de l'escriptora i guionista barcelonina Maite Carranza, que protagonitzarà un col·loqui per parlar de les seves novel·les Mars de llibertat, adreçada a públic jove, i El fruit del baobab, pensat per a lectors adults. La tertúlia començarà a les onze del matí.

Continua el concurs per guanyar dos bitllets d'Interrail

El passat 14 de maig, la biblioteca va encetar el concurs No perdis el tren, que compta amb la col·laboració de la RENFE, i que permetrà guanyar, a qui s'hi sumi, un bitllet doble d'Interrail. Per a participar-hi cal agafar en préstec, a la biblioteca, un llibre, una revista o una guia de viatges i escriure un microrelat inèdit. El concurs acabarà el divendres 22 de juny i les bases per a participar-hi es poden consultar a través d'aquest enllaç

450 minerals exposats fins divendres vinent

Ja fa gairebé tres setmanes que la biblioteca acull l'exposició Mineral·litza't, a càrrec de Lluís Braquets. La mostra, que es podrà veure fins el proper divendres, 15 de juny, conté 450 peces de minerals diversos de colors i formes sorprenents. L'horari de visita a l'exposició és l'habitual de la biblioteca: dilluns, dimarts, dimecres i divendres de dos quarts de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre i dijous i dissabte de deu del matí a una del migdia.