Tens el carnet de Monitor de Lleure i vols treballar, aquest estiu? Súria té una oferta per a tu!

El casal "El Juliol tot ho vol" busca monitors que tinguin disponibilitat els matins del 25 de juny fins el 27 de juliol i del 3 al 7 de setembre

Redacció
07 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:10h
La Fundació Pere Tarrés ha obert una convocatòria per a la contractació de monitors/es de lleure per a El Juliol tot ho vol  per tal que joves de la vila o de fora del municipi puguin formar part de l'equip d'aquesta propera edició del casal d'estiu surienc.

Les persones candidates hauran de passar un procés de selecció i hauran d'estar disponibles els matins a partir del 25 de juny i fins el 27 de juliol, i del 3 al 7 de setembre. Així mateix, també s'ha obert una convocatòria de presentació de candidatures per a director/a del casal d'estiu. Tota la informació es pot consultar a través d'aquest enllaç.

Les tasques específiques dels monitors/es seran tenir cura dels infants i participar en les tasques de dinamització, seguiment del grup, programació d'activitats i definició conjunta dels objectius educatius.

Cultura popular, l'eix d'animació del casal

El saló de sessions de la Casa de la Vila de Súria va acollir, el dilluns 4 de juny, un acte informatiu sobre la propera edició d'El Juliol tot ho vol, que es desenvoluparà del 25 de juny al 27 de juliol i del 3 al 7 de setembre. El termini d'inscripcions acabarà dimecres 13 de juny, ampliant les dates inicials.

L'acte informatiu va comptar amb la participació del regidor de Medi Ambient i Joventut, Joan Pere Ruiz, i la coordinadora pedagògica de la Fundació Pere Tarrés, Aina Mallol, com a representant de l'entitat que enguany gestionarà el veterà casal d'estiu surienc. La coordinadora pedagògica de la Fundació Pere Tarrés va explicar que el contingut d'aquesta propera edició del casal estarà centrada en la festa i la cultura popular, sota el lema Vine a la Festa Major.

Les activitats es desenvoluparan bàsicament al Pavelló Municipal d'Esports i a les Piscines Municipals, tot i que també es faran diferents sortides. Cada setmana tindrà, com a eix central, un element, personatge o acte característic de la tradició festiva, com els gegants, el ball, la cercavila o el pregó, entre d'altres. També hi haurà activitats diàries en anglès, una excursió setmanal i una sortida fora del municipi.

L'horari de les activitats d'El Juliol tot ho vol serà de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Com en edicions anteriors, també s'oferirà un servei d'acollida (de vuit a nou del matí) i un servei de menjador (de la una fins les tres de la tarda) amb dinars elaborats per l'empresa local El Tec.

En el transcurs de l'acte informatiu es va destacar la novetat d'ampliar El Juliol tot ho vol amb una setmana més d'activitats entre els dies 3 i 7 de setembre, responent a propostes que bona part de les famílies havien plantejat en anys anteriors. Com a cloenda del programa del mes de juliol, el divendres dia 27 es farà una cercavila, a la qual estaran convidats tots els infants que hagin participat en el casal d'estiu, així com les seves famílies. D'altra banda, divendres 20 de juliol també hi haurà una sessió d'activitats nocturnes.

Les butlletes d'inscripció al casal es poden recollir i presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, o a través d'aquest enllaç. Les places són limitades i s'atendran per rigorós ordre d'inscripció.

El dimarts 19 de juny es farà un altre acte informatiu per a a les famílies dels infants que s'hi hagin inscrit. Tindrà lloc al saló de sessions de la Casa de la Vila a dos quarts de sis de la tarda.
Arxivat a