​Els Mossos detenen el responsable de l'accident mortal a la C-25, a Sallent

Es tracta d'un jove de 23 anys d'origen francès que va donar positiu al test de substàncies estupefaents

Els Mossos detenen el conductor que va provocar l'accident a la C-25
Els Mossos detenen el conductor que va provocar l'accident a la C-25 | ACN
Redacció
06 de juny del 2018
Actualitzat a les 21:19h
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central han detingut, aquesta tarda de dimecres, un noi de 23 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a França, com a presumpte autor de dos delictes d'homicidi per imprudència greu.

Els fets van succeir aquest passat dimecres, al voltant de tres quarts de set de la tarda quan, per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una col·lisió entre un camió i un turisme al quilòmetre 146 de la carretera C-25, dins el terme municipal de Sallent.

Com a conseqüència de la topada, van morir dos dels ocupants del turisme: el passatger davanter i la passatgera posterior, tots dos de nacionalitat francesa. A més, també van resultar ferits menys greus els conductors dels dos vehicles implicats.

El conductor del turisme va donar positiu per consum de drogues a la prova iniciaria que se li va realitzar. Tot i que encara continua ingressat a l'hospital de Manresa, aquesta tarda ha estat detingut i en les properes hores se li prendrà declaració per la seva presumpta implicació en les dues morts per imprudència.