El cicle Cardona Canta acollirà diumenge el concert de la coral la Giralda

Tindrà lloc a les 6 de la tarda a l'església parroquial

Redacció
06 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:34h
El proper diumenge 10 de juny, Cardona celebrarà la 6a edició del certamen musical Cardona Canta amb la visita de la coral La Girada de Vilafranca del Penedès.

Des de l'any 2013, la vila ducal acull anualment la jornada de germanor coral Cardona Canta, una iniciativa impulsada per la Coral Cardonina, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica, que cada edició compta amb la concurrència d'un cor convidat. Els darrers anys van poder escoltar-s'hi formacions destacades com el Choeur Macerià (França), la Camerata Wieliczka (Polònia) o l'Orfeón Calagurritano (Calahorra), així com també de més properes com el Lupulus Emsembla de Manresa. Enguany serà el torn de La Girada, un cor dels cors més actius de Vilafranca del Penedès. 

Fundat l'any 2007 pel mestre Gregori Martínez, La Girada és un cor mixt integrat per una trentena llarga de cantaires que cultiven un repertori ampli i variat de cançons i estàndards musicals. Ha actuat a nombroses localitats de Catalunya i actualment està dirigida per la pianista Carolina Ramos. 

A més de la coral del Penedès, enguany també participaran en el certamen cardoní les formacions locals: Coral L'Amistat, conjunt Salabror de mar i l'amfitriona Coral Cardonina.

El concert de germanor tindrà lloc a l'església parroquial, a les 18.00h, i les localitats ja poden adquirir-se anticipadament a l'Oficina de Turisme de Cardona (93 869 27 98), al preu de 5€.
Arxivat a