La Barlins tancarà temporada amb un espectacle amb ADN manresà i un concert intimista

'Cita amb teràpia', amb quatre actors manresans, serà la darrera obra de microteatre de la temporada que es programarà a la Barlins
'Cita amb teràpia', amb quatre actors manresans, serà la darrera obra de microteatre de la temporada que es programarà a la Barlins | Promocional
Redacció
06 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:08h
La Barlins Teatreria acomiadarà, aquesta setmana, la seva programació de primavera i no tornarà a engegar motors fins la tardor. De fet, des que l'espai va obrir, els seus programadors van decidir oferir propostes culturals per temporades, dividides per quadrimestres. Pel que fa aquest curs, de setembre a desembre van programar vint-i-un espectacles i de febrer a maig, setze. Aquest segon cap de setmana de juny, doncs, les propostes escèniques s'acomiadaran fins l'octubre.

L'espectacle que donarà el tret de sortida a la clausura de la temporada serà Cita amb teràpia, una obra de microteatre de quilòmetre zero basada en el text Toc-Toc de l'humorista i dramaturg francès Laurent Baffie, i adaptada per a l'ocasió per Albert Ruiz. La trama de l'obra gira al voltant de quatre personatges que tenen diferents Trastorns Obsessius Compulsius que, tot esperant que un prestigiós doctor els visiti (i que no apareix) intentaran realitzar, sense èxit, una sessió de teràpia en grup. Els encarregats de donar vida als quatre protagonistes seran els actors i actrius manresans Mireia Cirera, Tàtels Pérez, Ivan Padilla i Dani Ledesma.

Cita amb teràpia té una durada aproximada de vint minuts i es podrà veure a les vuit del vespre; a dos quarts de nou, o a les nou. El preu de l'entrada serà de 4 euros i tothom que ho vulgui pot reservar seient enviant un correu a barlinsteatreria@gmail.com.

La proposta que tancarà la programació anirà a càrrec del músic i cantautor Nico Roig. Tindrà lloc diumenge, dia 10, a les set de la tarda. El concert, que funcionarà amb el sistema de taquilla inversa, presentarà el repertori punyent i delicat d'un dels artistes amb més projecció de l'escena musical catalana. Les seves cançons, introspectives, expliquen històries que quallen en qui les escolta. Roig, en aquesta ocasió, estarà acompanyat per David Soler a la guitarra i per Juan Rodríguez a la bateria.