Súria té més de 71 quilòmetres de camins municipals al seu terme

El ple municipal va aprovar per unanimitat el Catàleg de Camins Municipals de Súria

Redacció
05 de juny del 2018
Actualitzat a les 21:13h
El ple municipal de l'Ajuntament de Súria va aprovar inicialment el passat dijous per unanimitat el Catàleg de Camins Municipals de Súria, que serà sotmès a exposició pública durant el termini d'un mes. La sessió del ple va tenir caràcter ordinari.

El Catàleg ha estat elaborat per l'àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona. El document inclou les dades bàsiques i les característiques de 35 camins de la vila, amb longituds compreses entre 6.295 i 254 metres.

Segons el Catàleg, molts dels camins inventariats presenten un estat general de conservació acceptable, tot i detectar alguns "punts crítics" per a la circulació de turismes. En total, la xarxa de camins municipals inventariats té una longitud de 71,40 quilòmetres.

El ple municipal també va tractar els següents temes:

- Aprovar per 10 vots a favor (CiU, ERC, aiS i PSC) i 3 abstencions (GIIS) un dictamen per proposar a la Generalitat de Catalunya les següents festes locals per a l'any 2019: dilluns 10 de juny (Segona Pasqua) i dilluns 15 de juliol (Festa Major).

- Aprovar per 10 vots a favor (CiU, ERC, aiS i PSC) i 3 abstencions (GIIS) un dictamen sobre el programa anual que desenvolupa el Pla marc de Restauració i Millora Forestal de l'Associació de Propietaris Forestals Boscos del Bages Nord, amb efectes de l'1 de gener de 2018.

- Aprovar per 10 vots a favor (CiU, ERC, aiS i PSC) i 3 abstencions (GIIS) un dictamen que estableix el règim de control econòmic intern de l'Ajuntament, en compliment de la nova normativa sobre aquesta qüestió.

- Donar compte dels informes d'Intervenció corresponents al primer trimestre de 2018. Segons aquests informes, el període mitjà de pagament (PMP) de l'Ajuntament de Súria s'ha situat en 23,90 dies.
Arxivat a