La Caminada Nocturna de la Creu Roja incorpora un joc d'enigmes basat en els «escape room»

Tindrà lloc aquest dissabte i començarà a les nou del vespre des del pavelló del Nou Congost

Redacció
05 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:39h
Aquest dissabte, 9 de juny, tindrà lloc la cinquena edició de la Caminada Nocturna i la tercera Passejada Nocturna Familiar impulsades per Creu Roja Manresa. L'activitat, que pretén recaptar fons per a l'atenció de col·lectius amb situació de vulnerabilitat i persones en risc d'exclusió social, començarà a les nou del vespre des del pavelló del Nou Congost i incorporarà una novetat. I és que en el marc de la passejada familiar els participants hauran d'enfrontar-se a un escape walking, un joc d'enigmes basat en els escape room en el qual hauran de superar una sèrie de proves per arribar fins el final del recorregut, que tindrà 5 quilòmetres.

Pel que fa a la Caminada Nocturna, també s'iniciarà a les nou del vespre des del Nou Congost i constarà d'11,5 quilòmetres.
 
Les inscripcions per prendre part d'alguna de les dues modalitats ja estan obertes i es poden formalitzar a través d'aquest enllaç. El preu de la inscripció tant de la caminada com de la passejada és de 8 euros i de 5 euros pels menors de 12 anys. Tots els participants rebran, un cop inscrits, una butlleta del Sorteig d'Or de la Creu Roja valorada en 5 euros.