Comencen les obres de millora de l'entorn del pavelló de Cabrianes

Paral·lelament, també s'estan duent a terme els treballs de canalització del clavegueram del Torrent de l'Oller

Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:46h
Aquest dilluns, 4 de juny, l'empresa Icman S.L. iniciarà la segona fase de les obres d'urbanització de l'entorn del pavelló de Cabrianes. L'actuació pretén millorar l'accessibilitat i la pavimentació amb la voluntat d'establir un nexe d'unió entre l'esplanada del Pavelló i la plaça del Centru.

Aquestes obres, que tindran una durada aproximada de dos mesos, comptaran amb la construcció d'unes rampes d'accés a l'esplanada; de murs que serviran per anivellar els espais entre el Centru i el Pavelló; de la pavimentació de l'espai amb delimitació de diverses places d'aparcament i recorregut per als vianants, de i mobiliari.

Per altra banda, dilluns passat també es va donar el tret de sortida a les obres de canalització del clavegueram del Torrent de l'Oller, a càrrec de l'empresa Construccions Àrid i Formigons S.A. Aquestes tenen l'objectiu de construir una nova xarxa de clavegueram per darrere dels edificis del carrer Pont per tal de connectar les escomeses de clavegueram que sobresurten per la part posterior dels edificis. Els treballs, que duraran tres mesos, es traduiran en afectacions a la circulació de vehicles en algun moment puntual, sobretot en el tram del carrer de la Font i el la Carretera.