L'ERA programa un curs per aprendre a elaborar cremes i ungüents corporals per a l'estiu

Tindrà lloc els dies 19 i 26 de juny de cinc de la tarda a vuit del vespre

Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:35h
L'associació L'Era, Espai de Recursos Agroecològics, ha programat, per aquest mes de juny, el curs La farmaciola natural per a l'estiu, amb l'objectiu d'ensenyar a fer remeis indicats per a l'època estiuenca. Marta Dubreuil, biòloga i doctora en ecologia, és l'experta que guiarà l'alumnat en l'aprenentatge durant les tardes(de cinc a vuit) del dimarts 19 i 26 de juny.

En la primera sessió s'elaborarà repel·lent dels mosquits, ungüent per als cops, calmant per a les picades, loció per a prevenir els polls i una pomada per als peus d'atleta. Durant la segona sessió s'abordarà la protecció solar, parlant dels tipus de raig ultravioletes i els problemes de salut que poden provocar. També es definiran els avantatges de les cremes de protecció naturals respecte les convencionals; com entendre les etiquetes, i els ingredients que cal evitar. Finalment s'elaborarà una crema solar i un oli per guarir cremades, ferides i cicatrius.

El curs forma part de la programació anual de l'associació L'Era en relació a la producció agroecològica, l'autosuficiència i les energies renovables. Les sessions tindran lloc a l'espai que l'Escola Agrària Ecològica ocupa a la FUB.

Els interessats a inscriure-s'hi ho poden fer omplint aquest formulari. El curs té un preu de 80 euros. Per a més informació cal trucar als telèfons 93 878 70 35 o 672 337 305.