L'Eternam Manresa FS empata i haurà de certificar l'ascens a Saragossa (5-5)

L'Eternam Manresa ha empatat a casa contra el Colo Colo Zaragoza
L'Eternam Manresa ha empatat a casa contra el Colo Colo Zaragoza | Jordi Biel
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:11h
Amb un pavelló del Pujolet ple de gent, dissabte es va celebrar el partit d'anada del play off per ascendir a Segona Divisió nacional de futbol sala entre l'Eternam Manresa FS i el Colo Colo Zaragoza. Inici fulgurant de partit dels manresans amb gols inicials de Corvo i Marc Fdez. Amb el parcial favorable de 2-0, el Manresa va continuar amb una bona línia de joc però al minut 9 va ser expulsat el local Fouad per doble amonestació. A partir d’aquí, els locals varen veure com es reduïa el marcador amb un gol dels aragonesos quan estaven amb inferioritat numèrica. Desprès, l’empat a dos i el tercer gol dels visitants va arribar al mateix minut per errades defensives manresanes.

A descans, mínima avantatge dels forasters, i a la segona part, els deu primers minuts varen ser de poc joc. Després va ampliar diferencies Muni amb un xut llunyà amb una altra errada defensiva local. El partit semblava encarat per Colo Colo amb el parcial de 2-4 a 10 minuts pel final. Va sortir Corvo per reduir diferències amb un xut creuat i altre cop Corvo empatava el partit a quatre minuts per al final. Aigua freda per als del Pujolet altre cop en una altra errada defensiva manresana al rebre el cinquè gol aragonès.

Amb el parcial de 4-5 a tres minuts del final, el conjunt visitant va arribar a les cinc faltes amb una falta molt clara que, des del llançament de 12 metres sense tanca, Corvo va transformar. Poc desprès, el porter visitant va interceptar una pilota amb la mà fora l'àrea. Els col·legiats, que varen tenir una actuació molt negativa per al Manresa, no varen mostrar al porter la segona targeta, que hauria suposat la seva expulsió. En la senyalització del doble penal, Corvo va errar a molt poc per acabar el partit, deixant un empat a cinc gols final en un partit en que els manresans varen tenir menys rotacions que el seu rival.

El partit de tornada tindrà lloc el dissabte dia 9 de juny al pavelló La Granja de Saragossa a les 18.20 hores. El Manresa necessita una victòria o bé un empat a partir de sis gols per pujar a la 2a divisió de futbol sala nacional.