Navarcles inaugurarà la temporada de piscina més aviat que de costum

Ho farà aquest cap de setmana, a partir de les onze del matí i fins les vuit del vespre

Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat a la 13:24h
Les piscines municipals de Navarcles donaran el tret de sortida a la temporada d'estiu una setmana abans de l'habitual. Així, l'equipament obrirà les portes oficialment aquest dissabte, 9 de juny. Cal dir, però, que entre setmana, només s'hi podrà accedir en horari de tarda, de quatre a vuit. No serà fins el dilluns 23 que s'obrirà cada dia, sense interrupcions horàries. En aquest sentit, les escoles tindran també la seva setmana, del 18 al 22 de juny, i les podran gaudir d'onze del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre.
 
La normalitat tornarà a partir del 23 de juny i fins el 2 de setembre, on l'horari serà l'habitual sense interrupcions: d'onze del matí a vuit del vespre. Així, la temporada d'estiu de la piscina navarclina finalitzarà el 2 de setembre, moment en què s'iniciaran les obres per a millorar el complex esportiu.
 
D'altra banda, els interessats en tramitar les inscripcions i abonaments de la piscina; del casal, i dels cursets de natació, trobaran la recepció oberta del 4 al 8 de juny de les quatre de la tarda a les vuit del vespre, i la setmana escolar en l'horari indicat.
 
Aquest any els cursets de natació es destinaran a infants a partir dels 3 anys i tindran una durada de 45 minuts. Tindran lloc del 25 de juny al 27 de juliol, amb la tradicional festa final. Per a tots aquells interessats, es farà una reunió informativa aquest dimecres, 6 de juny, a l'Auditori de Navarcles. El darrer dia d'inscripcions serà aquest divendres dia 8.
 
L'Ajuntament de Navarcles també gestionarà les pistes de pàdel i tennis, que romandran obertes de nou del matí a nou del vespre. Les reserves s'hauran de fer amb un màxim de 24 hores d'antelació.