Jordi Borràs presentarà a Manresa el llibre «Dies que duraran anys», sobre l'1-O

Jordi Borràs, autor de «Dies que duraran anys»
Jordi Borràs, autor de «Dies que duraran anys» | Pere Francesch/ACN
Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:01h
Aquest dijous, 7 de juny, el fotoperiodista i il·lustrador barceloní Jordi Borràs serà a Manresa per presentar el llibre Dies que duraran anys, una crònica fotogràfica de tot el que va passar durant el referèndum de l'1 d'octubre a Catalunya. Ho farà a dos quarts de vuit del vespre a la sala gòtica de l'Hospital de Sant Andreu.

El llibre, que va veure la llum aquest mes de febrer, ofereix una selecció de fotografies que Borràs, un dels fotoperiodistes més inquiets del país, ha deixat per a la posteritat, i una mostra de les imatges de Sergi Alcázar, Oriol Clavera, Ramón Costa, Sira Esclasans, Ramon Ferrandis, Albert Garcia, Santi Iglesias, Miriam Lázaro, Carles Palacio i Carles Ribas.

Acompanyen les imatges textos d'Anna Ballbona, Jenn Díaz, Marina Espasa, Natza Farré, Albert Forns, Raül Garrigasait, Jordi Lara, Adrià Pujol, Gemma Ruiz i Joan Todó; escriptors de reconegut talent que, com molts catalans i catalanes, van viure aquells dies amb una estranya barreja de joia, horror i, sobretot, dignitat.