Talactiva i Tot Natura organitzen una excursió amb dinar per la Serra de l'Obac

Tindrà lloc aquest dissabte i constarà d'un recorregut de 13 quilòmetres

Redacció
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 14:16h
En el marc del cicle de sortides Pas a Pas, l'entitat Talactiva, de Talamanca, juntament amb el cicle Tot Natura, promogut per l'Ajuntament de Cunit (Baix Penedès), han organitzat una excursió de 13 quilòmetres per la Serra de l'Obac que tindrà lloc aquest dissabte, 9 de juny.

Oberta a tothom que hi vulgui participar, la caminada començarà a dos quarts de nou del matí des de l'Alzina del Salari, un arbre que tot i estar mort des de fa més de 30 anys, encara manté viva la seva essència perquè moltes de les excursions que es realitzen per la Serra de l'Obac comencen per allà. L'Alzina del Salari està situada al quilòmetre 11,2 de la carretera que va de Matadepera a Talamanca.

Un cop al punt de sortida, l'excursió començarà pujant el Coll de les Tres Creus i el Coll de la Tanca i seguirà fins arribar a l'Hospital de Sang i les coves Cort Fosca i Racó Gran. La ruta continuarà pel Coll del Boix -passant per l'Alzina del Vent i el Pla de Serrallonga- i per la Serra del Codolosos. Serà en aquest punt on es procedirà a baixar fins el poble de Mura pel Puig de la Balma i el Coll de la Creu de la Vila.

La ruta, de dificultat moderada amb 630 metres de desnivell positiu i 860 de negatiu, acabarà amb un dinar de germanor a Talamanca.

Les inscripcions per participar a la caminada tenen un preu de 15 euros (dinar inclòs) i es poden formalitzar trucant al 686 159 923.