Diego Ocampo prepara el proper partit com un altre qualsevol

Diego Ocampo durant una roda de premsa
Diego Ocampo durant una roda de premsa | BàsquetManresa
Xavier Sucarrats / Joel Peña
04 de juny del 2018
Actualitzat a les 9:02h

El tècnic de l'ICL Manresa, Diego Ocampo, no altera el seu discurs el més mínim. Ni la conseqüència d'una victòria el proper divendres a Melilla canvia els plans d'un entrenador que explica, un cop més, que els jugadors i tècnics han de descansar bé i preparar el proper entrenament. Divendres queda encara molt lluny. Quan arribi, la primera preocupació serà el salt inicial. Després la primera jugada i després anar seguint. Ocampo no es refia del 2-0 que té el seu equip a favor. El gallec és conscient que amb tanta igualtat el play-off podria anar 1-1 o 0-2.

Del segon partit, l'entrenador de l'ICL Manresa n'ha destacat la igualtat i les ratxes que ambdós equips s'han intercanviat fins al tercer quart. Les ganes de l'equip han estat una de les claus de la victòria manresana. "Al rebot cal anar-hi. Quan més hi vagis més n'agafaràs. El què no val és descansar", ha comentat. Fins i tot, Ocampo s'ha permès fer broma amb els tirs lliures errats al tram final. Aquestes errades els han permès passar temps gràcies a les captures en cèrcol contrari. 

Preguntat per l'evolució de Jordan Sakho, el tècnic de l'ICL Manresa l'ha destacada però no només s'ha volgut centrar en el jove congolès. Ha tingut un record per Nil Brià. El vinculat "no juga però entrena com el que més i es passa els partits animant". Finalment, ha destacat un cop més el paper del Nou Congost. "No havia vist mai una afició animar tant quan el seu equip anava perdent. Ens ajuden molt", ha valorat.

Alejandro Alcoba se'n va de Manresa molt enfadat amb el seu equip

L'entrenador del Melilla, Alejandro Alcabo, era l'altra cara de la moneda. L'entrenador visitant marxa del Bages amb la sensació que el seu equip podria dominar la eliminatòria 0-2 i que ha estat el seu equip qui ha perdut els partits "sense que això tregui mèrit al què ha fet el Manresa". Alcoba s'ha lamentat d'haver ensopegat dos cops amb la mateixa pedra per inconsistència dels seus jugadors. Sense dir-ho, s'ha després que estava molt enfadat amb la seva plantilla. En cap cas ha volgut posar els dies que l'equip duu fora de casa com a excusa.

Alcoba ha marxat de la sala de premsa agraint el tracte rebut aquests dies al Bages i s'ha acomiadat dels periodistes encaixant-los la mà un a un. 

Els jugadors del Manresa són prudents malgrat el 2-0

Després del partit, Jordan Sakho i Jordi Trias han fet una valoració de la final dels playoff d'ascens a ACB. Sakho ha sigut molt prudent. "Encara ens queda un partit i jugar al seu camp és molt difícil" ha reconegut. Del propi partit, Sakho ha destacat el caràcter que ha tingut l'equip per guanyar tot i haver patit molt.

Trias també ha destacat la dificultat de la sèrie i ha reconegut que el Manresa ha tingut sort i fe a l'hora de treure els partits endavant. També ha explicat la coincidència a la pista amb Sakho quan els dos acostumen a ocupar la posició del cinc. Aquesta decisió tècnica ha sigut per contrarestar el joc interior que carrega el Melilla quan juguen junts Fall i Samb. De cara a divendres que ve, Trias ha fet una crida a l'equip per sortir convençuts que guanyaran.

Per part del Melilla, Mamadou Samb ha admès que als dos partits jugats han tingut oportunitat de guanyar a l'última jugada, però no els ha sortit bé a l'hora d'executar-la. D'altra banda, ha explicat que a Melilla l'equip es pot fer gran i això els permetrà lluitar per la victòria si "millorem la defensa i el rebot". 
Arxivat a