Escoles de Súria presenten les cooperatives creades en el programa d'emprenedoria

Alumnes de l'escola Fedac-Súria a l'estand de la cooperativa escolar Always2gether
Alumnes de l'escola Fedac-Súria a l'estand de la cooperativa escolar Always2gether | AjSú
Redacció
01 de juny del 2018
Actualitzat a les 19:39h
Alumnes de les escoles Fedac-Súria i Mare de Déu de Montserrat de Súria van presentar a la plaça de Sant Joan les cooperatives creades dins del programa Cultura Emprenedora a l'Escola, impulsat per la Diputació de Barcelona. Aquest és el segon curs escolar de presència d'aquest programa a la vila, amb el suport de l'Ajuntament de Súria, els centres escolars participants i el Consell Comarcal del Bages.

L'objectiu principal del programa és apropar a les escoles els valors, els hàbits i les capacitats vinculades amb l'esperit emprenedor a través de la creació simulada d'una cooperativa escolar gestionada pel propi alumnat.

Les cooperatives escolars creades pels alumnes de les escoles Fedac-Súria i Mare de Déu de Montserrat són respectivament, Always2gether i Multaque.cat, que responen a les següents característiques:

- Cooperativa Always2gether. Formada per alumnes de 5è de l'escola Fedac-Súria. Elaboració de productes artesanals de tot tipus. Una part dels ingressos és destinen a l'Associació Espanyola contra el Càncer. Web: www.diba.cat/es/web/cueme/-/always2gether.

- Cooperativa Multaque.cat. Formada per alumnes de 6è de l'escola Mare de Déu de Montserrat. Elaboració de joguines artesanals. Els ingressos es destinen a la festa de final de curs i a Ampans. Web: www.diba.cat/es/web/cueme/-/multaque-cat.

Les dues cooperatives van presentar els seus productes a la plaça de Sant Joan el passat dissabte 26 de maig, coincidint amb el desenvolupament del mercat setmanal.
Arxivat a