Més de vuitanta cantaires posen la primera música a la Festa Major de Santpedor

La Coral Escriny, el Cor de Teies i la Coral de l'Escola de Música de Santpedor s'uneixen per portar al Convent de Sant Francesc una proposta de música vocal africana

Redacció
01 de juny del 2018
Actualitzat a les 16:34h
Aquest diumenge arriben els primers compassos musicals de la Festa Major de Santpedor. S'ha avançat una setmana el tradicional concert de Festa Major de la Coral Escriny que, enguany, en els actes del seu 50è aniversari ha volgut fer una fusió de veus amb altres corals del poble per presentar una proposta conjunta i amb molt de ritme sobre música africana. Aquest doble concert és juntament a la tercera edició del cagarruc i del llançament de mòbils, les primeres accions de la Festa Major de Santpedor que té el gruix dels actes en el cap de setmana del 7 a l'11 de juny.

A les 18h de diumenge 3 de juny es farà el primer dels concerts i el segon serà a les 19:30h. L'entrada gratuïta però amb invitació que es pot demanar a alguna de les tres formacions que intervindran al concert: La Coral Escriny, el Cor de Teies i la Coral de l'Escola Municipal de Música de Santpedor. La proposta que es podrà escoltar al Convent de Sant Francesc és una selecció de músiques africanes que tracten temes diversos: des de la fe, la celebració, un cant a la vida, entre altres. El concert està dirigit per Marc Reguant i Belén Barnaus i compta amb l'acompanyament a la percussió de Timothée Kamba Tobías i Dipesh Tandukar.

Abans, al matí s'haurà celebrat a l'antic camp de futbol dues activitats de lleure. La primera organitzada per l'entitat 2x2 de Santpedor i que consisteix en la tercera edició del llançament de mòbils al costat del camp de futbol vell. Serà a les 11 del matí. A la mateixa hora, les penyes de Santpedor han organitzat també per tercer any consecutiu el cagarruc.
Arxivat a