El Paidos es convertirà en un plató de televisió per acollir la festa de final de curs

Tindrà lloc aquest dissabte i s'hi duran a terme nombroses activitats per a tota la família

Redacció
01 de juny del 2018
Actualitzat a les 11:10h
L'Escola Paidos de Sant Fruitós de Bages, cooperativa de mestres amb prop de 50 anys d'història, celebrarà, aquest dissabte, 2 de juny, la festa de final de curs, que s'iniciarà a dos quarts d'onze del matí i s'allargarà fins les deu del vespre, amb una parada per dinar de quatre hores (de dues del migdia a sis de la tarda).
 
Durant el matí  hi haurà diferents activitats, entre les quals cal destacar la segona edició de l'aquatló solidari Gotes per al Níger. Posa-hi la teva gota!, una activitat que intenta conscienciar del dret que tenen les persones a l'aigua i a l'educació en aquest país africà. Altres propostes matinals seran tallers de manualitats; inflables; una trobada d'escoles de bàsquet, i un partit d'exalumnes. De fet, aquesta darrera activitat s'ha complementat, també, amb la creació d'una pàgina de Facebook perquè els antics alumnes del centre puguin retrobar-se.
 
La tarda tindrà com a eix central la televisió. Seguint en la línia del que el centre ha treballat durant el curs, s'ha ideat un canal televisiu que retransmetrà, en directe, tot el que passa durant la festivitat, i durà a terme entrevistes en un plató creat per a l'ocasió. La càmera també mostrarà l'espai de jocs sensorials per als més petits; la cursa western de cavalls ideada pels alumnes, i dos passatges del terror.
 
La festa finalitzarà amb una trobada de foodtrucks, una cercavila i el concert de l'Escola de música.
 
Durant la tarda, a més, totes les persones majors de 18 anys podran donar sang i  comprar polseres solidàries fetes pels nens i nenes de la Cooperativa d'alumnes en pro de l'Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia de Manresa.