La campanya pel comerç dels barris antics comença divendres a Súria

Hi participarà el comerç de proximitat als barris del Poble Vell i Sant Jaume

Redacció
31 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:54h
Súria participa enguany per tercer any consecutiu en la campanya "Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir", amb l'objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat als barris del Poble Vell i Sant Jaume. Les persones que durant aquest mes de juny facin les seves compres en els establiments adherits podran participar en el sorteig de nits d'hotel, espectacles, visites guiades, lots de productes locals i altres atractius, oferts per prop d'una quarantena de viles i ciutats de tot Catalunya.

Els establiments i serveis suriencs adherits a la campanya són els següents: Comestibles Cal Gal, Braseria L'Antiga, Frankfurt Dami, Menjars Kikirikí, Cal Valentines, Perruqueria Sílvia i Oficina de Turisme de Súria. El sorteig es farà el proper 8 de juliol, en lloc i hora que seran anunciats oportunament.

Aquests establiments i serveis disposaran de butlletes de participació i de capses per recollir-les, així com d'un llistat informatiu de tots els premis que s'hi poden aconseguir.

La promoció 'Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir' és impulsada per les xarxes Barris amb Projectes i Barris Antics amb Projectes, promogudes per la Generalitat amb l'objectiu de revitalitzar els nuclis històrics i reforçar-los com a punts de referència urbana. La campanya s'emmarca en el Pla de Barris de Catalunya, en el qual també participa Súria.

El premi que Súria aporta a la campanya és un paquet format per una visita al Poble Vell, un val de descompte per als establiments adherits a Súria Punt Comercial, un àpat amb menjar tradicional, un circuit a Les Comes de Cererols i el llibre 'Les Caramelles de Súria'.

Entre les viles i ciutats que enguany hi prenen part es troben Berga, Calaf, Figueres, Lleida, Manresa, Mollerussa, Olot, Sallent, Solsona, Torelló i Tortosa, entre d'altres. La campanya "Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir" compta amb el suport de la Generalitat, l'Ajuntament de Súria, les quatre Diputacions catalanes i la patronal Pimec.
Arxivat a