Més de 100 escolars de Sant Vicenç aprenen amb teatre com celebrar una revetlla segura

Els escolars de Sant Vicenç aprendran a fer una revetlla segura a través del teatre
Els escolars de Sant Vicenç aprendran a fer una revetlla segura a través del teatre | Promocional
Redacció
31 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:34h
Aquest divendres, 1 de juny, es representarà l'obra de teatre "A foc lent" davant d'un centenar de nens i nenes Sant Vicenç de Castellet en el marc de la campanya de sensibilització "Revetlles amb Precaució" que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior. La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d'una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.
 
L'obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia Milnotes davant de 120 alumnes de primer d'ESO de l'Institut Castellet a la Sala Cal Soler (C/ de F. Soler i Puigdollers, 4, Sant Vicenç de Castellet).
 
Després de la representació, els alumnes podran exposar els seus dubtes i recordar els principals consells de seguretat, i posteriorment se'ls explicaran les recomanacions en cas de cremades o altres lesions, a càrrec de Creu Roja. Tot seguit, voluntaris de Protecció Civil de Sant Vicenç de Castellet faran una demostració de l'ús responsable de la pirotècnia al l'exterior del recinte.
 
Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l'etiqueta #revetllasegura als comptes de twitter @emergenciescat, amb més de 230.000 seguidors, i al perfil de facebook.
 
En acabar l'acte, els mitjans podran prendre declaracions del director dels Serveis Territorials d'Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes, i la regidora d'Ensenyament, Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, Silvia Vila. També hi assistirà la tècnica municipal de Protecció Civil.
 
Els mitjans interessats a cobrir la xerrada de demà es poden posar en contacte amb el Gabinet de comunicació de Protecció Civil de la Generalitat al telèfon 93 554 26 23 o per correu electrònic a [email protected].