Súria amplia el termini per als ajuts per a la creació de llocs de treball i la inversió empresarial

Estarà obert fins al 30 de juny

Redacció
31 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:03h
El termini de presentació de sol·licituds per a la tercera edició dels ajuts econòmics per a la creació de llocs de treball i la inversió empresarial de Súria roman obert fins al proper 30 de juny. La convocatòria s'adreça a micro, petites i mitjanes empreses amb seu fiscal a Súria.

Els principals objectius d'aquests ajuts, impulsats per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, són la millora de l'ocupabilitat al municipi, l'enfortiment de les empreses ja existents i la creació de noves iniciatives empresarials.

En la convocatòria d'enguany es mantenen les mateixes línies d'ajuts de les dues edicions anteriors:

Creació de llocs de treball

- 1.200 euros per cada lloc de treball creat a jornada completa durant un mínim de dotze mesos i 600 euros en el cas d'un mínim de sis mesos.
- 600 euros per cada lloc de treball creat a mitja jornada durant un mínim de
dotze mesos i 300 euros en el cas d'un mínim de sis mesos.

Inversió empresarial

- Fins al 50% del cost d'inversió, amb un màxim de 1.500 euros per sol·licitud per aquelles inversions que no superin els 50.000 euros, i de 2.000 euros per sol·licitud per aquelles inversions superiors a 50.000 euros.

L'import que es podrà concedir per beneficiari, per una o ambdues línies d'ajut, oscil·larà entre un màxim de 3.000 euros i un mínim de 300 euros.

En relació amb els criteris d'avaluació, enguany s'hi incorpora com a possible sol·licitant dels ajuts per a la creació de llocs de treball la figura del nou emprenedor, que fa referència al treballador autònom o treballadora autònoma que hagi iniciat la seva activitat, com a màxim, en els dos anys anteriors a la convocatòria d'ajuts d'enguany.

La decisió sobre l'atorgament dels ajuts correspondrà a una comissió tècnica presidida per l'alcalde de Súria i integrada pel regidor de Promoció Econòmica i diferents responsables tècnics de l'Ajuntament.

Les sol·licituds per a aquesta nova edició dels ajuts per a la creació de llocs de treball i la inversió empresarial s'hauran de presentar a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Súria.

Per a qualsevol dubte o aclariment, les persones interessades es poden posar en contacte amb l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament en el següent horari: de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h.
Arxivat a