La fal·lera de la fiscalia de mantenir la causa de Pesarrodona oberta mobilitza la ciutadania

Jordi Pesarrodona a l'entrada dels jutjats de Manresa
Jordi Pesarrodona a l'entrada dels jutjats de Manresa | Sílvia Rius
Redacció
31 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:22h
Després que aquest dimarts sortís a la llum que el ministeri Fiscal presentaria un recurs contra la magistrada d'instrucció número 2 de Manresa per haver arxivat la causa oberta contra el regidor de Sant Joan, Jordi Pesarrodona, la ciutadania no s'ha quedat de braços plegats. Encapçalada pel CDR del municipi, ha decidit organitzar un acte de suport a l'edil per aquest diumenge dia 3 de juny.

L'acte, que començarà a les sis de la tarda i tindrà lloc al Mas Sant Joan, compatrà amb les actuacions musicals d'Oyuna Baturova, El Fugitiu i del duet compost per Celeste Alías i Timothee Kamba, així com també de diversos parlaments. Tot plegat estarà presentat pel periodista Quico Sallés.

Des de l'organització es recorda que, si és possible, es dugui un nas de pallasso.

Recordem que el passat 25 d'abril la jutge encarregada del cas de Pesarrodona va acordar l'arxivament provisional del seu cas després del testimoni d'un tinent de la Guàrdia Civil que va considerar que els fets que se'ls van imputar no eren constitutius de delictes. Ara, serà l'Audiència de Barcelona qui haurà de decretar si es mantenen o no les diligències contra l'edil santjoanenc.