El tercer Agulla Market arriba dissabte amb una trentena de parades, food trucks i música en viu

L'Agulla Market celebrarà la seva tercera edició aquest cap de setmana
L'Agulla Market celebrarà la seva tercera edició aquest cap de setmana | AFT
Redacció
31 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:02h
Aquest dissabte, 2 de juny, al matí, el Parc de l'Agulla de Manresa donarà el tret de sortida a la tercera edició de l'Agulla Market, un esdeveniment lúdic, comercial i gastronòmic a l'aire lliure que pretén posar en valor el pulmó verd per excel·lència de la ciutat i fer d'altaveu a iniciatives artístiques i negocis de proximitat.

L'Agulla Market, que s'allargarà tot el cap de setmana, comptarà amb una vintena de parades de comerços diversos; amb mitja dotzena de food trucks i amb concerts de música en directe. Pels més petits també s'habilitarà un espai d'oci infantil en el qual hi prendran part Món d'Oci, Kids & Us, Top Make i el Parc de la Sèquia.

En el mercat, que obrirà -tant dissabte com diumenge- a les onze del matí i tancarà portes a les onze de la nit, hi participaran les botigues 2M Disseny i Joieria; ADE; Baobag; Bombinate by Mome by Soho; Elba Boheme; Ivanuska; Julia T; Killing Weekend; Krabbers; La Concustura; La Fàbrica dels Tresors; Lilula; Llatzer Trend's; Made 4 You; Mercedisseny; Poppy Things; Santulana; Sweet Doom; Utopik, i Xerica Bags. Pel que fa a l'espai gastronòmic hi seran presents Ca la Frida; Carpe Diem; Deligotessen; Good Mood; La Xixonenca, i The Crafstmanfood.

Pel que fa a les propostes musicals, el grup de flamenc Pariéndola serà el primer en harmonitzar la vetllada. Ho farà dissabte a les sis de la tarda. El mateix dissabte però a les nou del vespre serà el torn de DJ Miquel, que oferirà un repertori dels millors hits dels anys 80. Finalment, el diumenge a les sis de la tarda agafaran el relleu els components de la banda de rock acústic Suicide Brothers.