L'Estany celebrarà el seu tercer Sketchcrawl aquest diumenge

Tindrà lloc de deu del matí a dues del migdia

Redacció
31 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:38h
Aquest diumenge, 3 de juny, el Centre de Visitants de L'Estany celebrarà el seu tercer Sketchcrawl, una activitat lúdica que es practica arreu del món i que pretén que la gent que hi participi dibuixi diversos espais que, en aquest cas, estaran situats en aquest municipi del Moianès. De fet, va ser el poble en qüestió el que va plantar la llavor d'aquesta proposta artística, que actualment ja s'ha dut a terme a pràcticament tots els indrets de la comarca.

La proposta, que compta amb el suport del Cercle Artístic del Moianès, començarà a les deu del matí des del Centre de Visitants de L'Estany. Totes les persones que hi participin -l'activitat serà gratuïta- hauran de dur una llibreta i els estris que facin servir per pintar i dibuixar -ja siguin retoladors, aquarel·les, cera o tintes. 

Amb aquests ingredients, els organitzadors de l'activitat els aniran guiant pels diversos indrets del poble que hauran de dibuixar. En aquest cas seran l'antic estany dessecat; diversos carrers del municipi i el claustre del monestir de Santa Maria de l'Estany. 

Per aquesta tercera edició de l'Sketchcrawl de l'Estany, els organitzadors han teixit sinergies amb els restaurants del municipi perquè tots els participants que ho vulguin s'hi puguin quedar a dinar per un preu assequible. Els locals on es durà a terme aquesta oferta seran Ca la Tona  (93 830 31 54); Hostal Grau (93 830 30 51), o el Bar Monestir (93 830 32 53).

Per inscriure's a la jornada, que és previst que acabi a les dues del migdia, cal enviar un correu a estany.dinamitza@estany.cat o trucar al 93.830.30.00.