Una desena de restaurants ja s'han sumat a la Solidaritat Km0 del Banc d'Aliments

La campanya consisteix en destinaruna aportació dels seus plats o del menú a la Fundació Rosa Oriol

Redacció
30 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:02h
Fa un mes va començar al Restaurant Can Ladis de Sant Fruitós la campanya Solidaritat Km0 i en poques setmanes un significatiu número de restaurants de Manresa i Comarca s'han sumat a la iniciativa.

La proposta al món de la restauració de les Comarques del Bages, Berguedà i Moianés, era destinar dels seus plats o menú una aportació per destinar-la a la Plataforma dels aliments i al magtzen distribuidor de menjar que gestiona la Fundació Rosa Oriol, conjuntament amb el Banc dels aliments de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Obra Social La Caixa.

De moment s'han sumat a la iniciativva La Cuina, el Mirador de Montserrat, Sibar, Sivins, Cal Spaguetti, Joviat, Can Ladis, Fogons Gastronómics i el Gremi d'Hosteleria i Turisme, Can Ferreroles  i Las Vegas.

Els organitzadors confien que en els próxims messos i de cara al mes de setembre augmentin els restaurants Solidaris, ja que la situació actual de les Plataformes d'aliments es veu desbordada per la situació d'emergència social 

Les entitats que vulguin sumar-se a la Campanya poden adreçar-se a la Fundació Rosa Oriol [email protected] Tel 606 303 439.