El xef Diego Alías, de Ca l'Amador, farà equip amb el Canonge en el sopar del desè aniversari

El xef Diego Alías
El xef Diego Alías | Arxiu particular
Redacció
30 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:07h
El xef Diego Alías, de Ca l'Amador, de Josa del Cadí, se suma als actes de celebració dels 10 anys del restaurant Canonge d'Ampans amb un sopar, el proper dijous 7 de juny, amb prèvia inscripció. Es tracta d'un menú degustació  que porta el nom de "10 anys en 10 plats" que són els que s'oferiran al Canonge la nit de celebració, i que fusionarà les cuines de l'Alt Urgell i el Bages.

El sopar Ca l'Amador + Canonge s'emmarca dins el programa d'actes dels 10 anys del restaurant Canonge, que actualment dóna feina estable a 13 persones, de les quals 10 treballen amb suport.

El Canonge, que es va inaugurar el 2008, va ser una aposta d'Ampans per crear oportunitats laborals per a les persones amb disCapacitat, amb l'objectiu de crear llocs de treball dignes i amb una feina de cara al públic, molt visible i que comporta reconeixement social. 

Empar Moliner i l'enòleg Joan Soler van encetar el programa d'actes del 10 aniversari del restaurant Canonge amb un sopar i tast dels nous vins Urpina, un sumoll i un cupatge a base de Mandó, i va servir per fer una dinàmica participativa que donarà nom als vins que Ampans està a punt de treure al mercat.

Entre els actes dels 10 anys, que s'allargaran durant tot el 2018, el Canonge ha programat un tast vertical de l'U d'Urpina i una competició entre els formatges Serrat Gros d'Ossera i els Formatges Muntanyola, d'Urpina, un altre projecte d'Ampans.

El sopar amb Diego Alías té places limitades i les inscripcions es poden fer a través de la web www.canonge.cat o trucant al 938725658.

En una de les trobades de preparació d'aquest sopar excepcional de 10 plats, Diego Alías i Rosa Gracia, del Canonge, han gravat un vídeo per convidar a l'esdeveniment.