La plaça Gispert acollirà la II Fira de Bruixes i Remeieres aquest dissabte

La II Fira de Bruixes i Remeieres farà parada a Manresa aquest dissabte
La II Fira de Bruixes i Remeieres farà parada a Manresa aquest dissabte
Redacció
30 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:16h
Aquest dissabte, 2 de juny, a partir de les deu del matí i fins les deu de la nit, la plaça Gispert acollirà la segona Trobada de Bruixes i Remeieres, una iniciativa sorgida l'any passat que té per objectiu oferir alternatives complementàries a l'actual sistema de salut. Enguany, l'organització va a càrrec del Col·lectiu de Dones Lliures del Barri Vell amb la col·laboració de l'associació d'amics de la Plaça Gispert.

Vist l'èxit que va tenir la primera edició, les tres promotores de l'esdeveniment han decidit repetir l'experiència, que enguany creixerà en expositors i oferta. L'ubicació del mercat serà la mateixa, i és que tal com expressen, "la Gispert ens agrada perquè és com la zona alternativa de Manresa, que va bastant lligada a la nostra filosofia de vida".

La fira, que comptarà amb diverses parades que vendran productes d'alimentació natural, de fito cosmètica, herbes i infusions, també oferirà xerrades i tallers durant el dia. El primer, que començarà a dos quarts d'onze del matí, serà un taller de vaporitzacions vaginals a càrrec de Mila López. A un quart de dotze Nicolás Arbondo, de l'escola Tao Wan Tian, conduirà una sessió de Kung Fu. El matí clourà amb un taller de Shakty Dance de la mà de professionals de l'escola Shakty Essencial.

A les dues migdia, el grup musical Pariéndola interpretarà un repertori de les seves cançons més populars en el marc d'un vermut saludable i a les quatre es tornarà a repetir el taller de vaporitzacions vaginals.

La tarda seguirà donant a conèixer els beneficis del bany sonor vibracional, a partir de tres quarts de cinc, i amb un taller de remeis naturals, a càrrec d'Amanda Atzabara. Igual que l'any passat, a tres quarts de set l'educadora menstrual Diana Pinzón conduirà la xerrada Diàlegs menstruals, adreçada a tothom, sense distinció de sexe.

Finalment, la jornada acabarà amb uns rituals de cants per a l'ànima i sons sanadors, que durà a terme Liliana Navarrete.