Obertes les inscripcions per al casal d'estiu «El Juliol tot ho vol» de Súria

Es podran fer fins al proper 10 de juny a la Casa de la Vila o a través d'internet

Redacció
29 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:57h
Les inscripcions per al casal d'estiu El Juliol tot ho vol de Súria romandran obertes fins al proper 10 de juny a la Casa de la Vila o a través d'internet. Les activitats del tradicional casal infantil d'estiu es desenvoluparan del 25 de juny al 27 de juliol, i del 2 al 7 de setembre, gestionades per la Fundació Pere Tarrés.

Aquesta serà la primera vegada que El Juliol tot ho vol és gestionat per aquesta entitat, que enguany ha guanyat el concurs obert que va ser convocat per l'Ajuntament de Súria amb aquest objectiu.

Per al proper dilluns 4 de juny s'ha convocat una reunió informativa per a les famílies interessades sobre aquesta propera edició del casal d'estiu surienc. La reunió tindrà lloc a les 17.30 h al saló de sessions de la Casa de la Vila.

Les butlletes d'inscripcions es podran recollir i presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila. A través d'internet, les inscripcions es podran fer a l'adreça electrònica www.peretarres.org/estiu/casals. Les places són limitades i s'atendran per rigorós ordre d'inscripció.

El Juliol tot ho vol és un projecte d'educació en temps de vacances escolars, promogut des de l'Ajuntament de Súria des de fa més de trenta anys. Com en edicions anteriors, les activitats es desenvoluparan de dilluns a divendres.

Enguany, la cultura popular, la festa, la imatgeria tradicional i el treball de les associacions tradicionals seran protagonistes de les activitats del casal d'estiu surienc. Hi haurà activitats al Pavelló Municipal d'Esports i a les Piscines Municipals, a més d'activitats diàries en anglès, i també es preveu fer sortides a l'entorn de la vila i al Centre d'Interpretació del Castell.

Entre les novetats d'enguany figuren l'ampliació d'El Juliol tot ho vol en una setmana més, entre els dies 2 i 7 de setembre, i la realització d'una sortida cultural de tot el dia a Barcelona. També es farà una sessió d'activitats nocturnes que tindrà lloc divendres 20 de juliol.

Els horaris i preus d'aquesta nova edició d'El Juliol tot ho vol són els següents:

- Servei d'acollida: de 8.00 a 9.00 h. Preu setmanal: 7 euros.
- Servei d'acollida puntual: de 8.00 a 9.00 h. Preu per dia: 2 euros.
- Una setmana: de 9.00 a 13.30 h. Preu: 60 euros.
- Dues setmanes: de 9.00 a 13.30 h. Preu: 115 euros.
- Tres setmanes: de 9.00 a 13.30 h. Preu: 150 euros.
- Quatre setmanes: de 9.00 a 13.30 h. Preu: 180 euros.
- Cinc setmanes: de 9.00 a 13.30 h. Preu: 220 euros.
- Sis setmanes: de 9.00 a 13.30 h. Preu: 260 euros.
- Un dia de Casal: de 9.00 a 13.30 h. Preu per dia: 13 euros.
- Dinar: de 13.30 a 15.00 h. Preu: 30 euros.
- Servei de menjador puntual: de 13.30 a 15.00 h. Preu per dia: 6 euros.

La Fundació Pere Tarrés és una de les principals entitats catalanes dedicades a l'educació en el lleure d'infants i joves, amb una trajectòria aproximada de seixanta anys en aquest àmbit. Entre els reconeixements obtinguts figura la Creu de Sant Jordi, atorgada per la Generalitat.

Aquest ha estat el segon any consecutiu que l'Ajuntament de Súria atorga la gestió d'El Juliol tot ho vol a través d'un concurs obert, responent a les exigències legals que actualment regulen aquest tipus d'activitat. La proposta de la Fundació Pere Tarrés va resultar guanyadora entre un total de tres candidatures presentades.
Arxivat a