Un jove CN Minorisa femení perd contra el CN Sabadell B (15-4)

Amb l'ascens a Primera Divisió assolit matemàticament, Peirón va donar minuts a les jugadores menys habituals

29 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:42h
El CN Minorisa femení va afrontar el darrer partit de la temporada contra el CN Sabadell B amb les baixes de tres de les jugadores bàsiques per l'equip, que han estat claus per assolir l'ascens a la Lliga estatal de Primera divisió, i donant minuts a les jugadores més joves, que van fer un bon paper, però que no van poder evitar la victòria de les vallesanes per 15-4.

Les vallesanes, sense pietat, van aprofitar la seva superioritat per anotar-se de manera contundent els dos primers parcials, 4-0, 4-1, essent Puerta l'anotadora manresana abans d'arribar a la meitat del partit.

El canvi de camp va fer que el partit s'anivellés, la qual cosa va permetre a les jugadores de Peirón perdre per un parcial més ajustat, 3-2, amb gols bagencs de Peirón i César.

Un nou parcial de 4-1 tancava el matx, i l'exitosa temporada de l'equip femení del CN Minorisa que han aconseguit l'ascens a Primera Divisió. El gol de les manresanes anotat per Peirón.

Arbitratge a càrrec d'Aymerich i El H'Jeovet. Van assenyalar tres exclusions a jugadores locals per quatre i tres penals a les visitants.

Parcials: 4-0, 4-1, 3-2, 4-1.

Alineacions i golejadores:

CN Sabadell B: P Corilla, M Sagrera 4, M Ruiz, N Pérez 2, N López, M Silva 3, N Ferran, A Carvajal 1, L Sánchez 1, J Prados 2, N Ruiz 2, S Miró i M Carrasco.
CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, I Peirón 2, A Toribio, C Puerta 1, L Flores, E Noguera, J César, A César 1, M Sala.