Llibres, cartes, ensenyament i assemblea, entre els propers actes del sobiranisme manresà

L'agenda de les plataformes independentistes està ben plena durant els propers dies

Redacció
29 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:55h
El sobiranisme no atura la seva agenda i durant els propers dies les diverses entitats, plataformes i col·lectius organitzaran actes a Manresa.

Aquest dijous, 31 de maig, a les 19.30h, l'Espai Òmnium acollirà la taula rodona i col·loqui "L'Escola que volem", ordanitzada pels Docents per la República, amb Ramon Font (portaveu USTEC-STEs), Lluís Font (president Consell Escolar de Catalunya) i Josep Bargalló (Conseller d'Ensenyament).

Dos dies després, el dissabte 2 de juny, durant tot el matí a partir de les 10, al Conservatori de Música de Manresa s'hi celebrarà l'assemblea d'estiu de l'ANC Manresa per debatre sobre estratègia i organització.

El mateix dia a la tarda, entre les 4 i les 9 del vespre, la plaça Sant Domènec acollirà la Marató de correspondència amb els presos i exiliats polítics, amb la presència de familiars. Aquest acte és organitzat pel PDeCAT.

Dijous de la setmana entrant, 7 de juny, el fotoperiodista i il·lustrador Jordi Borràs presentarà el seu llibre "Dies que duraran anys" a la Sala Gòtica de l'Hospital de Sant Andreu, en un acte organitzat pel CDR de Manresa.