La Balconada acollirà diumenge una festa motera a benefici de l'Hospital d'Oncologia

A banda d'una ruta motera pel sud de la comarca, el barri acollirà tot un seguit d'activitats paral·leles durant tot el matí

Redacció
29 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:02h
Diverses associacions de veïns de Manresa organitzaran el proper diumenge la primera Trobada Motera Solidària en benefici del nou Hospital de Dia d'Oncologia d'Althaia.

Aquesta trobada està organitzada per l'AVV de La Balconada, l'AVV de Cal Gravat - Bufalvent, l'AVV de la Sagrada Família, l'AVV de la Font dels Capellans, la UE la Balconada i la Federació d'Associació de Veïns de Manresa.

Al Passeig Sant Jordi de La Balconada s'han organitzat tot un seguit d'activitats. La trobada arrencarà amb una botifarrada solidària de 9 a 10.30h del matí. A les 10h a la pista poliesportiva Joan Ortiz de la Balconada, es farà una classe oberta de Zumba a càrrec de Sònia González.

Paral·lelament es farà una ruta motera que sortirà a les 11 del Passeig de Sant Jordi de la Balconada, i passarà pel carrer Sant Cristòfol, carretera de Vic, Muralla del Carme, Muralla Sant Domènec, Muralla Sant Francesc, grup d'habitatges Pare Ignasi Puig (Xup), Marganell, Castellbell i el Vilar, Sant Vicenç de Castellet, el Pont de Vilomara i Passeig de Sant Jordi de la Balconada. La ruta no és competitiva i es conduirà a la velocitat recomanada. La durada del recorregut és d'una hora.

A les 11.30h hi haurà una exhibició de country a càrrec d'Alba Vila a la pista poliesportiva Joan Ortiz. Més tard a les 13h es farà la presentació del projecte d'ampliació de l'Hospital de dia d'oncologia a la mateixa pista poliesportiva. En acabar, es farà un sorteig de material divers i hi haurà aperitiu per a tothom.

Simultàniament durant tot el matí es faran activitats per tota la família: inflables, jocs i tallers al pati de l'escola Serra Hunter.