Cardona atorgarà el Saler d'Or a l'Assemblea Local de la Creu Roja

per Redacció, 28 de maig de 2018 a les 15:21 |
Assemblea local de Creu Roja Cardona | AjCdn
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Cardona atorgarà el Saler d'Or de la Vila de Cardona 2018 a l'Assemblea Local de la Creu Roja de Cardona. L'acte institucional de lliurament es farà aquest diumenge 3 de juny, a les dotze del migdia, en el marc de la Fira Medieval/Festa de la Sal, que tindrà lloc durant tot el cap de setmana a la vila. L'acord per a concedir la distinció a l'Assemblea Local de Creu Roja quedarà ratificat en el ple extraordinari que se celebrarà aquest dimarts 29 de maig a les vuit del vespre.

L'Ajuntament subratlla la "molt meritòria trajectòria" d'una entitat que, des de fa més de seixanta anys, "treballa de manera destacada en benefici de la comunitat, desenvolupant una tasca social de gran rellevància al municipi, i amb una implicació absoluta tant de l'entitat com dels seu voluntariat en la promoció d'activitats socials i solidàries".


Reconeixement a la trajectòria

El Reglament d'Honors i Distincions de la Vila de Cardona —aprovat pel Ple de l'Ajuntament en data 16 de febrer de 2006— contempla en el seu article 9 "el Saler d'Or de la Vila de Cardona" com a "distinció honorífica que reconeix els mèrits o una llarga trajectòria professional de persones físiques o jurídiques, en l'àmbit turístico-cultural i/o social que ha beneficiat d'una manera meritòria a l'interès general i a la projecció de la vila de Cardona".

 

Participació