Més de cent persones participen de la Festa Roig Verd Violeta d'ICV a Sallent

José Antonio Hinojosa: “Durant dos anys no hem parat de marcar deures al govern de Sallent"

Redacció
28 de setembre del 2009
576_1254169883Dibujo
576_1254169883Dibujo
Un centenar llarg de persones es van aplegar ahir al migdia al Parc Municipal de Sallent per participar en la 2a Festa Roig Verd Violeta del Bages, el Berguedà i el Solsonès, la festa intercomarcal d'Iniciativa per Catalunya Verds.

La Festa va ser un reconeixement de la organització intercomarcal a la tasca que durant aquests dos anys de legislatura ha realitzat incansablement el grup d'ICV de Sallent. Tal com va dir la sallentina Laura Massana, diputada d'ICV al Parlament, “la gent d'Iniciativa de Sallent ha sabut portar a la pràctica aquella màxima que sempre hem fet nostre, un peu al carrer i un peu a les institucions”. Lluís Moreno, vicepresident d'organització d'ICV va reconèixer en nom de Joan Herrera, secretari general del partit, que finalment no va poder ser present a la Festa a causa de malaltia, la tasca que des de l'oposició ha realitzat el grup municipal de Sallent.

José Antonio Hinojosa, regidor d'ICV a Sallent, va afirmar que “estem convençuts que des de l'oposició podem contribuir a millorar la vida quotidiana del conjunt de sallentins i sallentines i així ho hem fet. Durant dos anys no hem parat de marcar deures al govern de Sallent”. Així, Hinojosa va posar com a exemples el Consell Municipal de Medi Ambient i la presentació d'un projecte de rehabilitació del barri antic a la Llei de Barris de la Generalitat, com a exemples de propostes que “no s'haurien portat a terme sense que nosaltres haguéssim fet la proposta”.

Després del dinar i les intervencions polítiques va ser el torn de les actuacions amb l'animació de Carme Brugarola explicant contes que tenien el grup municipal d'ICV com a protagonistes, i la música de Juanjo, sallentí membre del grup Tinajas.

Al final de la Festa, el regidor Hinojosa va fer una valoració “totalment positiva” de com havia anat l'acte i Xavier Rubio, president d'ICV al Bages, el Berguedà i el Solsonès, va afirmar que “feia anys que ICV de les comarques centrals no celebrava un acte amb tant èxit”.