​Música i gastronomia s’uniran en els Tastos Musicals de Súria el pròxim 1 i 15 de juny

El Castell i el Parc Municipal Macary i Viader seran els escenaris dels Tastos Musicals on hi actuarà un trio instrumental de l’Escola Municipal de Música i el conjunt Txingao

Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:27h
El divendres 1 i 15 de juny el Castell i Parc Municipal Macary i Viader acolliran un cicle de Tastos Musicals. Un trio instrumental de l’Escola Municipal de Música i el conjunt surienc Txingao seran els encarregats de les actuacions musicals, que aniran acompanyades per tastos de productes locals de qualitat.

- Divendres 1 de juny, a dos quarts de nou del vespre, al Castell de Súria:

Actuació de la formació instrumental de l'Escola Municipal de Música, formada per Ignasi Juncadella (piano), Jordi Pujols (acordió) i Sílvia Vinadé (clarinet) amb tast de vins Abadal i pernils Pata Negra.  El preu del tast de vins i pernils és de 15 euros, la compra anticipada es pot fer en els establiments Món Feliç i La Fleca de la Font fins al dijous 31 de maig. Places limitades.

- Divendres 15 de juny, a les vuit del vespre, en el Parc Municipal Macary i Viader:

Actuació de Txingao amb tast de cerveses La Pirata. El preu del tast és de 10 euros amb tapes gourmet del Restaurant El Casino incloses. Es pot fer la compra anticipada a La Taverna fins al dimecres 13 de juny. Places limitades. Al les deu del vespre començarà una Jam session overta a tothom en el mateix Parc Municipal.

Aquest cicle de Tastos Musicals segueix la línia dels Vermuts Musicals i dels Vespres Musicals que van tenir lloc els darrers dos anys al Poble Vell amb una bona acollida de públic. El cicle és organitzat per l'Associació Festa Major, amb el suport de les regidories de Cultura i Joventut de l'Ajuntament i la col·laboració de l'Associació de Veïns del Poble Vell, l'Escola Municipal de Música i les empreses i establiments col·laboradors.
 
Arxivat a