El CN Minorisa queda setè en el Circuit Català de Clubs de natació absolut

Representació del CN Minorisa al Circuit Català de Clubs e natació
Representació del CN Minorisa al Circuit Català de Clubs e natació | CNM
Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:55h
La piscina municipal de 50 metres de l'Hospitalet de Llobregat va acollir, dissabte passat, la segona semifinal i la final de la Copa Catalana de Clubs de categoria absoluta. 

El CN Minorisa competia en el grup del 17 al 24, amb el CN Premia, CN Badalona, AN Gramenet, CN Igualada, CN Cornella, CN Atlètic-Barceloneta i CN Tortosa. El tècnic del club bagenc, Genís Rico, va inscriure catorze esportistes, set nois i set noies. L'equip masculí el composaven Adrià Ribera, Dennis Cubillas, Marc Barrera, David Fernández, Èrik Ribes, Quim Gonzalvo i Carles Martínez, mentre que el femení reunia a Alba Rovira, Berta Martínez, María Gea, Mariona Monferrer, Silvia Merenguer, Jana Torreblanca i Àneu Ferrer.

Els resultats més destacats en la semifinal van ser per Berta Martínez, primera en els 200 metres esquena, Àneu Ferrer, segona en els 200 metres papallona, així com el relleu 4x50 metres lliures femenins, on l'equip format per Berta Martínez, Silvia Merenguer, Jana Torreblanca i Àneu Ferrer aconseguien el segon lloc.

Després de la segona semifinal, celebrada en la jornada matutina, per la tarda es va celebrar la final, en la que el CN Minorisa va competir en el grup C. En aquesta sessió els minoristes van assolir els següents podis: Àneu Ferrer, primera en els 100 metres papallona, Maria Gea, tercera en els 100 metres esquena, el relleu de 4x50 metres estils femení, composat per Berta Martínez, Alba Rovira, Àneu Ferrer i Jana Torreblanca, primer, i els tercers llocs d' Èrik Ribes i Jana Torreblanca en els 400 metres lliures. 

Al final, el CN Minorisa va quedar classificat en setena posició.