​David Andrés, dels restaurants ABaC i Somiatruites, participarà en el cicle «Pessics de Vida»

per Redacció, 28 de maig de 2018 a les 10:35 |
David Andrés, cap del cuina del restaurant ABaC i copropietari del Somiatruites  | Promocional
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
David Andrés, el cap del cuina del restaurant ABaC de Barcelona i copropietari del Somiatruites d'Igualada, participarà el dimecres 30 de maig a les vuit del vespre en el cicle de converses "Pessics de Vida", que es celebrarà en el Centre Cultural del Casino.
 

Andrés és un dels cuiners joves del país amb més projecció, era jugador professional d'hoquei i estudiava arquitectura quan va descobrir que la seva autèntica passió era la cuina. 
 

El convidat repassarà la seva trajectòria personal i professional amb la periodista de l'Agència Catalana de Notícies i vicepresident de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Mar Martí.
  

 

Participació