​David Andrés, dels restaurants ABaC i Somiatruites, participarà en el cicle «Pessics de Vida»

David Andrés, cap del cuina del restaurant ABaC i copropietari del Somiatruites 
David Andrés, cap del cuina del restaurant ABaC i copropietari del Somiatruites  | Promocional
Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:41h
David Andrés, el cap del cuina del restaurant ABaC de Barcelona i copropietari del Somiatruites d'Igualada, participarà el dimecres 30 de maig a les vuit del vespre en el cicle de converses "Pessics de Vida", que es celebrarà en el Centre Cultural del Casino.
 
Andrés és un dels cuiners joves del país amb més projecció, era jugador professional d'hoquei i estudiava arquitectura quan va descobrir que la seva autèntica passió era la cuina. 
 
El convidat repassarà la seva trajectòria personal i professional amb la periodista de l'Agència Catalana de Notícies i vicepresident de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, Mar Martí.