​Arriba l'onzena edició del campus Vitamina-E a Sant Fruitós de Bages

Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:28h
El Vitamina E torna aquest estiu carregat d'activitats
El Vitamina E torna aquest estiu carregat d'activitats | AjSFB
El campus d'estiu Vitamina-E arriba enguany a la seva 11ena edició oferint als sanfruitosencs un munt d'activitats durant els matins d'estiu. Aquest any les activitats es duran a terme durant 5 setmanes, del 25 de juny al 27 de juliol.

Aquesta activitat esportiva de l'estiu a Sant Fruitós de Bages, organitzada per l'Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages va dirigida a infants nascuts del 2004 al 2014 (ambdós inclosos).
L'horari serà des de les nou del matí fins a la una del migdia, amb la possibilitat d'ampliar l'horari de vuit a nou del matí i d'una a dues del migdia. Les places són limitades i en un inici es podrà fer la inscripció per a un màxim de 4 setmanes, ampliables en el cas d'existir places vacants.

El termini per a realitzar les inscripcions és del 21 de maig al 8 de juny, a l'oficina de l'Àrea d'Atenció a les persones els matins de nou a dues del migdia i les tardes de dijous de les cinc a les set de la tarda i de dilluns a dijous a les oficines del Nexe-Jove, de dos quarts de cinc a dos quarts de dos quarts de vuit del vespre. Enguany també es poden fer inscripcions via email, podeu trobar les instruccions a la pàgina web.

Per tal de resoldre tots aquells dubtes o qüestions que puguin sorgir als pares, s'ha programat uns sessió informativa pel proper dimarts 30 de maig a les vuit del vespre al Nexe-Espai de Cultura on es donarà informació més detallada de totes les activitats.