Antoni Puiggròs, cap de llista del PDeCAT a Santpedor per a les municipals de 2019

Antoni Puiggròs
Antoni Puiggròs | PDeCAT
Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:29h

Antoni Puiggròs Colldeforn ha sortit elegit com a cap de llista del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) per Santpedor per a les eleccions municipals del maig del 2019. 

Puiggròs, que és tècnic d’arts gràfiques, va néixer a Santpedor fa 48 anys. Actualment treballa en una indústria de comunicació gràfica com a assessor gràfic. Ha estat vinculat des de petit al món associatiu de Santpedor, des del Club de Futbol i Handbol, passant pels Geganters, fins a la junta de la Penya Blaugrana i el Centre Excursionista 2x2 Santpedor. 

La seva candidatura ha tingut l’aval de tots els associats i associades assistents de Santpedor. L’assemblea ha estat conduïda pel recent president local, en Josep Solé, i ha comptat amb la presència i les intervencions de la presidenta comarcal, Ivet Castaño i el coordinador organitzatiu del partit, en David Bonvehí. 

Puiggròs ha manifestat que vol liderar l’alternativa i el canvi al poble, amb un projecte que il·lusioni als santpedorencs i santpedorenques. Ha posat en relleu les ganes de formar un equip cohesionat que treballi amb responsabilitat, rigor i honestedat pel municipi. 
Arxivat a