Els alumnes de Punt de Fuga de Sant Joan acaben el curs amb interpretacions

Alumnes de Punt de Fuga, durant el final de curs
Alumnes de Punt de Fuga, durant el final de curs | PdF
Redacció
27 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:32h
Aquest dissabte, els alumnes del grup d'adults de l'escola de teatre de Punt de Fuga, van presentar davant del públic assistent el treball desenvolupat durant el curs. En l'escenari de l'Escola Ametllers de Sant Joan de Vilatorrada, i sota la direcció de Rosa Sánchez, el públic assistent va poder gaudir de les "Historietes" que els diversos personatges anaven narrant.

Els alumnes van interpretar aquestes històries emocionants o divertides, reflex d'una societat diversa: veïnes i mossens davant d'un escàndol, un grup d'amigues impertinents, un casori molt desendreçat, els porta-platets d'una cambrera i una portera o un parell de locutors de ràdio esbojarrats.

L'escola de Punt de Fuga, va agrair el treball dels alumnes i va emplaçar a tots els presents a recomençar les classes el proper mes de setembre. També es va fer esment que el proper mes de juliol, la Companyia Punt de Fuga de teatre amateur, formada exclusivament per joves, estrenarà la seva obra a Sant Joan de Vilatorrada, dins dels actes de Festa Major d'enguany.