Ja hi ha guanyadors del segon concurs de balcons florits de Santpedor

Primer premi del concurs de balcons florits, de Montserrat Ferrer
Primer premi del concurs de balcons florits, de Montserrat Ferrer | AjStp
Redacció
25 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:21h
Amb l'arribada de la primavera, el barri antic de Santpedor s'omple de color. Per segon any, el concurs de balcons florits ha comptat amb una bona acceptació dels veïns. Hi han participat 14 balcons, però aquest any l'Ajuntament ha imprès i repartit plànols per visitar els balcons participants al concurs i hi ha afegit també balcons fora de competició d'entitats i col·laboradors i espais florits apadrinats pels veïns.

Els guanyadors s'enduen el reconeixement i uns premis de 150, 100 i 75 euros per a la flor d'or, flor de santa Anna i flor de plata respectivament.

Es dona el cas que el primer premi ja va aconseguir el màxim reconeixement de l'any passat. S'ha endut la flor d'or i el primer premi Montserrat Ferrer amb el seu balcó al carrer Convent. El jurat ha valorat la seva harmonia, originalitat i combinació floral. La flor de Santa Anna i primer premi del Barri Antic se l'ha endut Silvia Corbera per l'ornamentació d'un balcó al carrer Vell. El jurat ha valorat la gran emoció i sentiment que desprèn el treball floral i finalment el tercer premi, flor de plata se l'endú Marta Camprubí al carrer Ample per la seva harmonia i originalitat.
Arxivat a