L'ICL Manresa viatja a Palència per segellar el pas a la final

Els bagencs no es refien del seu rival malgrat el 2 a 0 en l'eliminatòria

L'ICL Manresa es troba a una victòria de passar a la final de la LEB Or
L'ICL Manresa es troba a una victòria de passar a la final de la LEB Or | J. Alberch
24 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:09h
L'ICL Manresa buscarà aquest cap de setmana el pas als play-off final de la lliga LEB. Aquest divendres (21:00) els de Diego Ocampo tindran la primera oportunitat davant un Chocolates Trapa Palència que els hi ho va posar d'allò més difícil al Nou Congost. En cap cas, ningú del club bagenc menysté el seu rival malgrat el 2 a 0 que reflecteix el marcador. Ocampo va valorar el passat diumenge en roda de premsa que els dos partits han estat d'allò més igualats i que el resultat podria ser un altre. A més, els paletins ja van aixecar un 2 a 0 en contra davant l'Oviedo. Una altra dada a tenir en compte.

Tots disponibles en la setmana més llarga per a Ocampo

Des de la seva arribada al Nou Congost, Ocampo no ha tingut massa temps per preparar els partits. Quatre dies després de ser presentat, el seu equip va començar l'eliminatòria contra el Leyma Corunya i aquesta va anar al límit. I tres dies més tard ja van començar les semifinals. Per fi, el tècnic gallec ha disposat de cinc dies per preparar un partit. "Ha estat una setmana relativament normal perquè hem pogut descansar i recuperar jugadors. Estem tots preparats per l'intens cap de setmana que ens espera", explica Ocampo. Tota la plantilla està a plena disposició de l'equip. 


Només centrats en divendres

Ocampo explica que tots els partits són importants en un play-off. Però que el seu equip només pensa en el duel de divendres. No cal pensar en el què ha passat abans ni després ja que "això és incontrolable". Tocar centrar-se en les coses que l'ICL Manresa va fer bé i malament contra el Palència. L'entrenador continua fidel al seu discurs d'oferir un bon joc per sumar la victòria. I això s'aconsegueix "circulant bé la pilota, jugant amb intensitat i determinació...".

Gaudir de cada instant

L'entrenador de l'ICL Manresa és feliç amb la seva feina. Assegura que gaudeix de cada moment, ja siguin els entrenaments, els partits, els viatges o els temps de descans. Insisteix en el privilegi de dirigir "una plantilla molt entrenable i que té ganes d'aprendre". 

El Palència juga "molt bé"

El respecte cap al Palència és màxim. Ocampo tira d'estadística per reforçar la seva idea. Recorda el final de lliga el seu rival en aquestes semifinals, l'eliminatòria de quarts i els dos partits jugats a Manresa. "Juguen bé en defensa, en atac, utilitzen molts jugadors i són molt equilibrats", explica el preparador gallec. 
Arxivat a