Castellbell i el Vilar programa la 2a Marató de Contes aquest dissabte al matí

El municipi posa el punt i final a la temporada d'activitats de la Biblioteca Maria Malla i es lliuraran els premis al concurs de caçadors de contes

Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:46h
Castellbell i el Vilar programarà aquest dissabte al matí la 2a Marató de Contes a la plaça Barcelona. L'activitat posarà el punt i final a la programació estable de la Biblioteca Maria Malla corresponent al curs 2017-2018. Les activitats començaran a les 11 amb la participació de narradors i narradores que explicaran contes breus durant una hora. A continuació, Raul Beneitez explicarà el seu darrer conte que ha estrenat aquest 2018.

Un projecte que creix

La Marató de Contes ha implicat aquest any els alumnes de primària de l'Escola Jaume Balmes i els estudiants d'ESO de l'Institut. Ells són els protagonistes d'una mostra itinerant que s'exposarà dissabte i que incorpora contes, cites literàries i dibuixos fets pels propis alumnes. El projecte fomenta l'interès per a la lectura dels infants. En paral·lel, aquest any també s'ha implicat el comerç del poble amb un concurs original de cerca de llibres repartits per als establiments. Durant el darrer mes els comerços han amagat diferents llibres i els nens i nenes usuaris de la Biblioteca els han hagut de trobar. L'entrega de premis del concurs, que consisteixen amb lots de productes dels comerços i lots de llibres, posarà el punt i final a la Marató de Contes.