Senior presentarà el seu projecte de versions «Valenciana Vol. 1» diumenge a la Barlins

Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:48h
Senior tocarà a Manresa aquest diumenge
Senior tocarà a Manresa aquest diumenge | Àlex Falcó
Miquel Àngel Landete, Senior, presentarà diumenge a la Barlins Teatreria el seu treball "Valenciana Vol. 1", a partir de les 7 de la tarda. Miquel Àngel Landete porta molts anys fent cançons. La primera, en anglès, la va fer en cumplir 17 anys, amb els dos primers acords que va aprendre. L'any 2004 va escoltar el "Portaavions" d'Antònia Font i, a partir d'aquella epifania, va canviar a la seva llengua materna. En català i sota el bon nom de Senior ha editat cinc discos i fet multitud de concerts. Amb el Cor Brutal, la seva banda, o tot sol.

Actualment, Senior celebra els seus 10 anys de viatge musical amb un projecte de versions anomenat "Valenciana Vol. 1" on adapta música i lletra d'una dotzena de composicions alienes (Cracker, Devendrah Banhart, Johnny Cash, The Jesus & Mary Chain, Tom Waits,…) i les interpreta al costat d'alguns dels artistes més destacats de l'escena catalana (Nuria Graham, El petit de cal Eril, Lluís Gavaldà, David Caraben o Pau Vallvé)

Senior torna a Manresa, després del bon regust que al 2013 ens va deixar al Vermell. Aquest cop sol, ens ensenyarà la base de totes les seves cançons, d'una manera despullada, tal i com van venir al mon. Un format inèdit a la ciutat, què els que han tingut la sort de veure prèviament, no dubten a certificar que és una experiència única. 

Les entrades anticipades tenen un preu de 6 euros i s'han de comprar a la Vermuteria Santa Rita. A taquilla tindran un preu de 8 euros.