L'Eternam Manresa FS cau als penals a Esplugues i no repetirà final de Copa (5-5)

Abans de començar el partit, l'Esplugues va fer el passadís de campions a l'Eternam Manresa | MFS
23 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:30h
L'Eternam Manresa FS no repetirà final de Copa de Catalunya després que aquest dimarts hagi perdut als penals contra la Penya Esplugues un partit que va acabar 5-5 en el temps reglamentari.

Molt ambient al pavelló local per veure aquest partit. Abans de començar, els jugadors de l'Esplugues van fer el passadís als manresans pel seu campionat de lliga. Els de Gerard Floriach es varen veure sorpresos pels seus propis errors perdent una avantatge de 3-5 a quatre minuts pel final.

Primera part en que els del Bages sempre anaren per davant en el marcador, que va arribar al descans amb una mínima avantatge de 2 gols a 3. En els inicis de partit es va lesionar Josan, fet que va estrènyer més la banqueta manresana.

A la segona part, l'Eternam Manresa FS va ampliar les diferencies amb un quart gol al minut 6 però amb poc marge de temps, l'Esplugues es tornava a acostar al marcador fent el tercer. Corvo semblava decidir el partit a 8 minuts pel final amb un cinquè gol.

Poc després, va venir l'acció clau del partit quan el porter Aleix va fingir una falta fora l´area. Per aquesta acció els col·legiats li mostraren la segona targeta groga, amb la conseqüent expulsió. Amb inferioritat, el Manresa va rebre el quart gol que donava vida als de casa, que empataren el partit poc desprès, amb el joc de cinc a tres minuts pel final.

En el transcurs del partit va ser expulsat el tècnic visitant de forma rigorosa. En el llançament de penals, va errar Fouad i va deixar el Manresa fora de la competició després de ser a la final a quatre de la copa Catalunya en les darreres dues edicions.