Vols conèixer la sabiduria caputxina en la cura de l'horta?

El convent de les capitxines del carrer Talamanca acollirà dissabte la presentació d'un llibre de Fra Valentí Serra

Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:33h
L'església de les Caputxines del carrer Talamanca de Manresa acolliran el dissabte a les 6 de la tarda la presentació del llibre "El huerto tradicional. Sabiduría capuchina de la A a la Z" (Mediterrània), de Fra Valentí Serra.

La presentació anirà a càrrec de Francesc Villegas, del Centre d'Estudis del Bages, i comptarà amb les intervencions de Valentí Junyent, alcalde de Manresa; Fra Eduard Rey, ministre provincial dels caputxins de Catalunya; Ana Ortiz, en representació de l'Editorial Mediterrània i Fra Valentí Serra, autor del llibre.

El llibre

La tradició herborista i hortícola practicada pels franciscans caputxins s'ha conservat en vells manuscrits inèdits i en tractats antics molt poc coneguts. Secrets de cultiu i pràctiques terapèutiques que fra Valentí Serra de Manresa recopila en aquest llibre per apropar-los a tots els interessats en la medicina natural i en els cultius ecològics i de proximitat.

Autor

Fra Valentí Serra i Fornell (Manresa, 1959) és religiós caputxí i sacerdot. Doctor en història i arxiver, ha publicat nombrosos llibres i articles, entre ells "Pòcimes de caputxí" i "L'horta de Sant Francesc".