Constituïda la junta de la nova demarcació de la Catalunya Central dels arquitectes

Primera junta de la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi d'Arquitectes
Primera junta de la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi d'Arquitectes | Arquitectes
Redacció
22 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:06h
Aquest dimarts s'ha constituït la Junta Directiva de la nova Demarcació de les Comarques Centrals del Col∙legi d'Arquitectes de Catalunya, formada per Miquel Sitjà i Domènech (president); Enric Masana i Botella (secretari); Claudina Relat i Goberna (tresorera); i Manel Alcubierre i Roca (vocal).

Les eleccions als òrgans de govern i representants es van celebrar els dies 9 i 10 de maig. El dijous 1 de març, l'Assemblea General del Col∙legi d'Arquitectes de Catalunya va aprovar la creació de la Demarcació de les Comarques Centrals, que engloba les comarques del Bages, Osona, Berguedà, Anoia i Moianès. Fins al moment, aquest territori formava part de la Demarcació de Barcelona.

La creació de la nova Demarcació, que comptarà amb 423 arquitectes col∙legiats, respon a una petició històrica provinent d'una realitat, necessitat i inquietuds territorials diferents en relació a les que hi ha a Barcelona i comarques de l'àrea metropolitana. Així, la nova Demarcació permetrà una millor representació amb les institucions i administracions, moltes de les quals ja tenen representació específica a les comarques centrals.