L'aclamada comèdia «Lloronas» recuperarà, a la Barlins, l'obsoleta figura del ploramorts

'Lloronas' farà parada a la Barlins aquest dijous
'Lloronas' farà parada a la Barlins aquest dijous | Olivier Valiente
Redacció
22 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:24h
"Assumim la cruel realitat: als herois de la nostra societat, empresaris, polítics i estafadors, ja no els plora ningú". Així és com es presenta l'obra de microteatre Lloronas, que aquest dijous, 24 de maig, farà parada a la Barlins Teatreria.

Havent passat per 31 sales de diferents indrets de Catalunya (i Andorra), aquesta peça còmica de quinze minuts escrita i dirigida per Jaume Viñas rescata la figura del ploramorts, una persona que cobrava per anar a plorar en el funeral d'algú. Interpretada per Iona Balcells, Anna Castells i Neus Gispert, l'argument de Lloronas situa l'espectador en un despatx on s'està duent a terme un càsting per seleccionar la candidata més preparada en l'art del condol.

A través d'uns diàlegs còmics, el públic coneixerà l'Àgata, perfeccionista, aplicada i de bona família; la Muriel, irreverent i malcarada, i l'encarregada del procés de selecció, una dama negra dominant i estricta.

Lloronas es podrà veure a les vuit del vespre; a dos quarts de nou, o a les nou. El preu de l'entrada serà de 4 euros (que s'hauran de pagar el mateix dia de l'actuació). Es pot reservar seient enviant un correu a barlinsteatreria@gmail.com.